Γνωρίστε μας!

Untitled

Η 'Εμιλη Κόκκινου είναι εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος και αδειοδοτημένη από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου, με αριθμό εγγραφής 641. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το  μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία.

Εργάστηκε ως ειδικευόμενη Κλινική Ψυχολόγος και παρείχε τις υπηρεσίες της σε διάφορες δομές και σε άτομα όλων των ηλικιών. Παρείχε ατομική ψυχοθεραπεία σε παιδιά και ενήλικες, υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων, θεραπείας ζευγαριών, καθώς και υπηρεσίες ψυχομετρικής αξιολόγησης, στο ΚΕΣΥ (Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παράλληλα, συνεργάστηκε με τον ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων), παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης σε άτομα με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειές τους, πραγματοποιώντας συνεδρίες κατ'οίκον. Παρείχε ομαδικές και ατομικές συνεδρίες, σε άτομα με ψυχιατρικό ιστορικό (όπως ψύχωση, σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή), με σκοπό την αποκατάσταση και την επανένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο. Εργάστηκε ως Κλινική Ψυχολόγος στο Πολυδύναμο Κέντρο Τσερίου με ομαδικές και ατομικές παρεμβάσεις σε άτομα τρίτης ηλικίας.


Σήμερα, ασχολείται με αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο και παρέχει υπηρεσίες, σε παιδιά και γονείς ως Κλινική Ψυχολόγος μέσω του The Child Centre!